Skip to main content

Profil tvrtke

Mi smo europska uspješna priča s gotovo 4.000 trgovina. U međuvremenu spadamo među najveće lance maloprodajnih trgovina diljem Europe.

Tvrtka

KiK u Hrvatskoj

odjeven od glave do pete

30€

trgovina

preko 90

naših kupaca dolazi svaki tjedan

40 %

zaposlenika

više od 600

Tko smo mi

Dolazak u Europu

Oko 29.000 zaposlenika diljem svijeta doprinosi našem uspjehu, što nam je omogućilo uspješan rast posljednjih godina. Dugoročni cilj je poslovati s 5.000 modernih trgovina u Europi.

Naš vodeći motiv čvrsto smo usidrili u naziv tvrtke: KiK znači „kupac je kralj“. Ovo obećanje uspješno smo ostvarili u dvanaest europskih zemalja. Naše povoljne cijene osobito cijene obitelji, mlade majke ili očevi i cjenovno orijentirani kupci.

Što nudimo

Moda, kućanstvo, dekoracija & više

Trebaš novu odjevnu kombinaciju za sebe ili svoju djecu? Onda si kod nas na pravom mjestu! Dođi i otkrij naš veliki izbor moderne odjeće najbolje kvalitete po najpovoljnijim cijenama. Ostvari svoj stil s našim raznolikim modnim asortimanom.

Pri tome smo već dugo više od jednog običnog tekstilnog diskontera. Naš asortiman uključuje i mnoge druge proizvode za svakodnevne potrebe kao što su dekoracija, igračke, kozmetički proizvodi, modni dodaci, kućni tekstil i više. Dopusti da te raznolikost iznenadi!

Što nam je važno

Održivost je dio naše misije

Ne zalažemo se samo za visokokvalitetne proizvode po potrošačima pristupačnim cijenama, već i za poštivanje društvenih i ekoloških standarda. Za nas se jeftino i pošteno ne isključuju!

Svjesni smo svoje odgovornosti u globalnom lancu opskrbe i želimo se transparentno nositi sa svojim uspjesima i izazovima. Drago nam je što smo u ovom pothvatu dio jake mreže, međuindustrijskog saveza tekstila.

Jeste već znali?

Godinama smo aktivno uključeni u mnoge društvene projekte. Posvećena suradnja u našim zemljama proizvodnje posebno nam je važna, tako da lokalno stanovništvo dobiva održivu potporu.

Saznaj više →

Što nas čini drugačijima

Atraktivne mogućnosti karijere

Znamo da su središnji stup našeg poduzetničkog uspjeha naših 29.000 zaposlenika - kako u našim trgovinama, tako i u našem sjedištu tvrtke.

A kao poslodavac imamo i mnogo toga za ponuditi: profesionalne izglede i visoku razinu sigurnosti posla, kao i dobru radnu atmosferu i izvrstan timski duh. Mi sebe vidimo kao poslodavca i istodobno kao pružatelja mogućnosti - to znači, da zaposlenike biramo ne samo prema njihovim kvalifikacijama, već prvenstveno prema njihovoj osobnosti.

Otvorena radna mjesta →