Skip to main content

Profil tvrtke

Mi smo europska uspješna priča s gotovo 4.000 trgovina. U međuvremenu spadamo među najveće lance maloprodajnih trgovina diljem Europe.

Imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte

Kontaktirajte sada

Tko smo mi

Dolazak u Europu

Oko 29.000 zaposlenika diljem svijeta doprinosi našem uspjehu, što nam je omogućilo uspješan rast posljednjih godina. Dugoročni cilj je poslovati s 5.000 modernih trgovina u Europi.

Naš vodeći motiv čvrsto smo usidrili u naziv tvrtke: KiK znači „kupac je kralj“. Ovo obećanje uspješno smo ostvarili u dvanaest europskih zemalja. Naše povoljne cijene osobito cijene obitelji, mlade majke ili očevi i cjenovno orijentirani kupci.

Što nudimo

Moda, kućanstvo, dekoracija & više

Trebaš novu odjevnu kombinaciju za sebe ili svoju djecu? Onda si kod nas na pravom mjestu! Dođi i otkrij naš veliki izbor moderne odjeće najbolje kvalitete po najpovoljnijim cijenama. Ostvari svoj stil s našim raznolikim modnim asortimanom.

Pri tome smo već dugo više od jednog običnog tekstilnog diskontera. Naš asortiman uključuje i mnoge druge proizvode za svakodnevne potrebe kao što su dekoracija, igračke, kozmetički proizvodi, modni dodaci, kućni tekstil i više. Dopusti da te raznolikost iznenadi!

Što nam je važno

Održivost je dio naše misije

Ne zalažemo se samo za visokokvalitetne proizvode po potrošačima pristupačnim cijenama, već i za poštivanje društvenih i ekoloških standarda. Za nas se jeftino i pošteno ne isključuju!

Svjesni smo svoje odgovornosti u globalnom lancu opskrbe i želimo se transparentno nositi sa svojim uspjesima i izazovima. Drago nam je što smo u ovom pothvatu dio jake mreže, međuindustrijskog saveza tekstila.

Jeste već znali?

Godinama smo aktivno uključeni u mnoge društvene projekte. Posvećena suradnja u našim zemljama proizvodnje posebno nam je važna, tako da lokalno stanovništvo dobiva održivu potporu.

Saznaj više

Što nas čini drugačijima

Atraktivne mogućnosti karijere

Znamo da su središnji stup našeg poduzetničkog uspjeha naših 29.000 zaposlenika - kako u našim trgovinama, tako i u našem sjedištu tvrtke.

A kao poslodavac imamo i mnogo toga za ponuditi: profesionalne izglede i visoku razinu sigurnosti posla, kao i dobru radnu atmosferu i izvrstan timski duh. Mi sebe vidimo kao poslodavca i istodobno kao pružatelja mogućnosti - to znači, da zaposlenike biramo ne samo prema njihovim kvalifikacijama, već prvenstveno prema njihovoj osobnosti.

Otvorena radna mjesta