Skip to main content

Pronađite posao koji vam odgovara!

Očekuju vas brojne otvorene pozicije!

Pronađite ostala otvorena radna mjesta

Otkrijte još mnogo drugih poslova!

Portal za posao

Vaše prednosti

Mogućnosti napredovanja/ razvoja karijere

Nudimo individualne mogućnosti razvoja karijere i napredovanja, a pri tome Vaš razvojni put ne mora ovisiti o već stečenim kvalifikacijama. 

Ujedinjeni u različitostima

Različitosti nas čine jedinstvenima! U poslu uvijek nastupamo zajedno, a istovremeno cijenimo osobnost i individualnost koje dolaze do izražaja u praksi, a možda nisu vidljive iz životopisa. 

Uvažavanje i odgovornost

Hijerarhija je svakako stvar prošlosti. Uz naše razne mogućnosti razvoja vrlo brzo dobivate mogućnost preuzimanja odgovornosti - što može značiti i totalni preokret u Vašoj dosadašnjoj karijeri. Pri tome polazimo od kvalitetne komunikacije koja je naš ključ do uspjeha.

Blizina

KiK je Vaš poslodavac iz susjedstva. S nešto više od 100 trgovina u cijeloj Hrvatskoj možete nas naći gotovo na svakom koraku.

Pronađi trgovinu

KiK - obitelj

Naš tim je naša najveća snaga, a svaki novi član je dobrodošao u našu veliku KiK-obitelj. Međusobno se podržavamo i njegujemo kolegijalnost.

Održivost

Ljudi i okoliš su nam na prvom mjestu i zbog toga inzistiramo na održivosti u svim poljima djelovanja.

Održivost

Sigurnost

Nudimo sigurno radno mjesto čak i u kriznim vremenima. Kao brzorastuća tvrtka koja posluje internacionalno, osiguravamo stabilnost.

Ravnoteža privatnog i poslovnog života

Ova tema nam je izuzetno važna i stoga nastojimo pomoći našim zaposlenicima kako bi što uspješnije doveli u ravnotežu obveze posla i vrijeme za obitelj. Nudimo razne modele rada u nepunom radnom vremenu te sve mogućnosti razmatramo na individualnoj razini.