Skip to main content

Vaš novi početak

Naš poslovni uspjeh je moguć samo zahvaljujući našim kolegicama i kolegama - njih gotovo 700 radi timski u našim trgovinama i u našoj centrali u Zaprešiću. Za odabir naših novih kolegica i kolega nije presudna samo kvalifikacija nego prvenstveno osobnost i individualne vještine koje imaju prednost nad onim stečenima.

KiK kao poslodavac: KiK pruža prilike...

Ujedinjeni u različitostima

Različitosti nas čine jedinstvenima! U poslu uvijek nastupamo zajedno, a istovremeno cijenimo osobnost i individualnost koje dolaze do izražaja u praksi, a možda nisu vidljive iz životopisa. 

Ravnoteža privatnog i poslovnog života

Ova tema nam je izuzetno važna i stoga nastojimo pomoći našim zaposlenicima kako bi što uspješnije doveli u ravnotežu obveze posla i vrijeme za obitelj. Nudimo razne modele rada u nepunom radnom vremenu te sve mogućnosti razmatramo na individualnoj razini.

Uvažavanje i odgovornost

Hijerarhija je svakako stvar prošlosti. Uz naše razne mogućnosti razvoja vrlo brzo dobijate mogućnost preuzimanja odgovornosti - što može značiti i totalni preokret u Vašoj dosadašnjoj karijeri. Pri tome polazimo od kvalitetne komunikacije koja je naš ključ do uspjeha.

Blizina

KiK je Vaš poslodavac iz susjedstva. Sa nešto više od 100 trgovina u cijeloj Hrvatskoj možete nas naći gotovo na svakom koraku.

Pronađi trgovinu

KiK - obitelj

Naš tim je naša najveća snaga, a svaki novi član je dobrodošao u našu veliku KiK-obitelj. Međusobno se podržavamo i njegujemo kolegijalnost.

Mogućnosti napredovanja/ razvoja karijere

Nudimo individualne mogućnosti razvoja karijere i napredovanja, a pri tome Vaš razvojni put ne mora ovisiti o već stečenim kvalifikacijama. 

Sigurnost

Nudimo sigurno radno mjesto čak i u kriznim vremenima. Kao brzorastuća tvrtka koja posluje internacionalno, osiguravamo stabilnost.

Održivost

Ljudi i okoliš su nam na prvom mjestu i zbog toga inzistiramo na održivosti u svim poljima djelovanja.

Održivost