Skip to main content

Vlastite robne marke - to je ono za što se zalažemo!

Naše vlastite robne marke su moderni i autentični pratioci spremni za tebe u svakodnevnim situacijama. Od ležerne Basic linije do trendovskih top ponuda, naš asortiman pokriva svaki trenutak i svaku priliku u tvom životu.

Veliku važnost pridajemo uravnoteženom asortimanu proizvoda koji je u stalnom razvoju.

Uz naše vlastite robne marke, kod nas ćeš uvijek pronaći i mnogo drugih popularnih marki. Tako možeš biti siguran da uvijek imaš najveći izbor. Bilo da je ležerna, funkcionalna ili u trendu - mi nudimo odjeću za cijelu obitelj po fer cijeni.

Žene

Janina

Ovdje možeš pronaći sve iz našeg bogatog ženskog asortimana, u veličinama 36-48. Bilo da je Basic, ležeran ili moderan - ovdje za svaki stil ima nešto prikladno. Modni asortiman nadopunjuju kupaći kostimi, donje rublje, rublje za spavanje i puno više.

Muškarci

Identic

Naš muški asortiman pokriva sve tvoje osnovne potrebe za Basic linijom, modom i modnim dodacima. Od donjeg rublja, čarapa i mode za kupanje preko traperica i košulja pa sve do torbi pronaći ćeš sve što ti je potrebno za svaki dan.

Mala djeca

Kiki & Koko

Obuhvaća veličine 92 - 122. Otkrij mnoge sjajne modne artikle u našem asortimanu za malu djecu kojima svoje mališane možeš obući od glave do pete. Osim odjeće kao što su hlače, majice i jakne, ovdje ćeš pronaći i gaće, potkošulje i kupaće kostime koji zaokružuju asortiman.

Djeca

Y.F.K.

Obuhvaća veličine 128 - 176. U odnosu na asortiman za malu djecu, Y.F.K. nudi modu i ostalo za veliku djecu i tinejdžere. Možeš pronaći hlače, majice i jakne, kao i gaće, potkošulje i kupaće kostime.

Žene

Janina curved

Naš ženski asortiman za velike veličine nudi sve što vam srce poželi. Basic linija, modni odjevni predmeti, trendi donje rublje i mnogi drugi artikli u veličinama od 48 do 54 čekaju da ih otkriješ.

Muškarci

Identic More

Naš muški asortiman za velike veličine prilagođen je tvom svakodnevnom životu. Ne samo Basic linija, majice s printom i ostali čekaju da ih otkriješ. Donje rublje, kupaći kostimi i modni dodaci zaokružuju asortiman.

Obitelj

Ergee

Uz Basic donjeg rublja za žene i muškarce, Ergee uključuje i naš kompletni asortiman za bebe. Ovdje ćeš pronaći sve što ti je potrebno za opremanje tvoje bebe: odjeća, modni dodaci, vreće za spavanje i dekice samo su dio našeg bogatog asortimana Ergee.

Obitelj

Ergeenomixx

Sportska moda, rublje, čarape i više. Ergeenomixx proširuje naš asortiman svih sportskih i udobnih stvari. Ovdje će žene, muškarci i djeca uvijek pronaći izvrsnu sportsku odjevnu kombinaciju i puno više.

Žene & muškarci

ALL ACC Accessory

Mnogi razni modni dodaci čekaju da ih otkriješ. Kape, šalovi i cipele, zajedno s torbama i novčanicima, vješto zaokružuju tvoje stilove. Tako artikli naše marke ALL ACC Accessory savršeno nadopunjuju naš asortiman za žene i muškarce.

Trgovina u tvojoj blizini

Pronađi trgovinu