Skip to main content

Udobna odjeća, slatki motivi - sve za najmanje

Kako bi naši najmanji nesmetano otkrivali svijet, moda za bebe ne bi trebala samo izgledati slatko, već bi trebala biti i posebno udobna, komforna i praktična. Upravo to može naša povoljna odjeća za bebe iz KiK-a, koju možete pronaći u našim trgovinama tijekom cijele godine.

Osim mode za bebe, nudimo i veliki izbor važne osnovne opreme kao što su tetra pelene, ugodne mekane deke, ručnike s kapuljačom, podbradke i puno više.

Ne igraju važnu ulogu za nas samo  udobnost i komfor, već naravno i kvaliteta naših proizvoda, jer mi za naše bebe naravno želimo samo najbolje. Stoga se na velikom djelu naše dječje mode nalazi uputa da se radi o proizvodu od organskog pamuka. Ovdje se radi o proizvodu izrađen od čistog organskog pamuka. Nadalje, u našim trgovinama može se pronaći robna marka Ergee, koja se posebno zalaže za prvoklasnu izradu uz visokokvalitetne materijale i materijale bez štetnih tvari.

Prikazani artikli samo su primjeri modela. Ne postoji pravo niti jamstvo dostupnosti u trgovinama. Aktualno dostupne artikle možete pronaći  u našim trgovinama.

Za najmanje samo najbolje

Naš asortiman za bebe

Ergee

Ručnik s kapuljačom

3kom pakiranje

Podbradak

2kom pakiranje

Bodi kratkih rukava

Ergee

Podloga za igru

Kvaliteta nam je važna!

Imamo visoke standarde kvalitete, posebno što se tiče odjeće za bebe! Poznaješ li zapravo našu kvalitetnu marku Ergee? Više informacija o Ergeeu i našim postupcima ispitivanja kvalitete možeš pronaći u odjelu kvalitete.

Otkrij sada →

Moda za bebe u tvojoj blizini

Pronađi trgovinu

Ergee

Ručnik s kapuljačom

2kom pakiranje

Bodiji dugih rukava

2kom pakiranje

Bodiji kratkih rukava

Ergee

Podloga za igru