Skip to main content

Udobna odjeća, slatki motivi - sve za najmanje

Kako bi naši najmanji nesmetano otkrivali svijet, moda za bebe ne bi trebala samo izgledati slatko, već bi trebala biti i posebno udobna, komforna i praktična. Upravo to može naša povoljna odjeća za bebe iz KiK-a, koju možete pronaći u našim trgovinama tijekom cijele godine.

Moda za bebe u tvojoj blizini

Pronađi trgovinu

Osim mode za bebe, nudimo i veliki izbor važne osnovne opreme kao što su tetra pelene, ugodne mekane deke, ručnike s kapuljačom, podbradke i puno više.

Ne igraju važnu ulogu za nas samo  udobnost i komfor, već naravno i kvaliteta naših proizvoda, jer mi za naše bebe naravno želimo samo najbolje. Stoga se na velikom djelu naše dječje mode nalazi uputa da se radi o proizvodu od organskog pamuka. Ovdje se radi o proizvodu izrađen od čistog organskog pamuka. Nadalje, u našim trgovinama može se pronaći robna marka Ergee, koja se posebno zalaže za prvoklasnu izradu uz visokokvalitetne materijale i materijale bez štetnih tvari.

Prikazani artikli samo su primjeri modela. Ne postoji pravo niti jamstvo dostupnosti u trgovinama. Aktualno dostupne artikle možete pronaći  u našim trgovinama.

Kvaliteta nam je važna!

Imamo visoke standarde kvalitete, posebno što se tiče odjeće za bebe! Poznaješ li zapravo našu kvalitetnu marku Ergee? Više informacija o Ergeeu i našim postupcima ispitivanja kvalitete možeš pronaći u odjelu kvalitete.

Otkrij sada