Skip to main content

Započnite u našoj KiK trgovini

Postanite stručnjak u prodaji. Ukoliko volite raditi s ljudima i imate dobar smisao za modu, dobar ste savjetnik za kombiniranje raznih artikala, onda ovo zaista može biti pravo mjesto za Vas!

Otvorena radna mjesta možete pronaći ovdje

Provjerite ovdje

Naše trgovine

Naš ponos

Naše trgovine su naše ogledalo. Ovdje su naši kupci uvijek srdačno dočekani i svaki dan im nudimo novo i zanimljivo iskustvo kupnje.

Ostajemo vjerni svojoj ulozi svestranog dobavljača robe iz susjedstva. Od aktualne mode do ukrasnih i kućnih potrepština, ovdje svatko može pronaći ono što traži. Naš cilj je oduševiti naše kupce - ljubaznost i dobra kvaliteta po prihvatljivim cijenama su ono što nas izdvaja. Ne kaže se uzalud "kupac je kralj".

Vaša prilika za zapošljavanje

Zajedno do uspjeha

U  naših trenutno oko 100 trgovina uvijek možete dobiti Vašu priliku!

Svakim radnim danom naši zaposlenici daju sve od sebe, na raznim područjima, kako bi osigurali da se naši poslovni procesi odvijaju bez zastoja. To uključuje, između ostalih, naše prodavače, voditelje timova kao i zaposlenike u nepunom radnom vremenu. Uvijek smo u potrazi za predanim mladim ljudima koji će rasti u našem dinamičnom timu i zajedno sa svojim kolegama osigurati ugodno iskustvo kupnje i zadovoljstvo naših vjernih kupaca.

Kontakt osobe

PROVJERITE OVDJE

Naše prednosti koje Vam nudimo

Sigurno radno mjesto

Nudimo sigurno radno mjesto čak i u kriznim vremenima. Kao brzorastuća tvrtka koja posluje internacionalno, osiguravamo stabilnost.

Timski duh

Držimo se zajedno kao tim i želimo svima dobrodošlicu u našu veliku KiK obitelj. Kolegijalnost nam je jako bitna. Podržavamo i brinemo jedni za druge!

15% popusta za osobnu kupnju

Naši zaposlenici i članovi njihovog kućanstva ostvaruju popust od 15% na svaku kupnju. Osim toga, postoje posebne ponude tijekom godine isključivo za naše zaposlenike.

Multisport kartica

Naši zaposlenici imaju mogućnost koristiti prednosti Multisport kartice uz naše sufinanciranje.