Skip to main content

Učestala pitanja

Često dobivamo ista ili slična pitanja na temu procesa prijave i odabira kandidata. Ovdje smo ih skupili za Vas - najčešće postavljena pitanja i naši odgovori na njih.

Vaš kontakt

Kontakt osoba

Često postavljena pitanja

Imate mogućnost prijaviti se putem našeg portala za posao KiK portal za posao

Druga mogućnost je direktna prijava putem e-maila posao@kik.hr 

Na poveznici  Dobrodošli savjeti za uspješnu prijavu možete pročitati više o ovoj temi.

Može postojati više razloga: 

  • Provjerite veličinu datoteke koju šaljete (max. 8 MB po datoteci, ukupno 20 MB)
  • Provjerite jeste li poslali dozvoljen format datoteke. Pokušajte promijeniti format datoteke u PDF dokument.
  • Niti jedan sustav nije bez greške. Ukoliko Vam se pojavljuje obavijest o grešci, molimo pokušajte poslati prijavu nešto kasnije.

Naše kolegice i kolege će rado preuzeti i proslijediti Vašu prijavu za posao.

Nakon zaprimanja Vaše prijave za posao poslat ćemo Vam e-mailom potvrdu o zaprimanju dokumentacije. Kontaktiramo isključivo kandidate koji su odabrani za selekcijski razgovor. 

Sve važne informacije pronađite na poveznici  Zaštita podataka.

U skladu s propisima o Zaštiti osobnih podataka, Vaša prijava se u cijelosti briše 6 mjeseci od zaprimanja, odnosno i prije ukoliko Vi tako pismeno zatražite.

Selekcijski razgovori su u obliku individualnih razgovora s kandidatom. Po potrebi možemo voditi i telefonski intervju.

Studenti

Da, studenti su uvijek dobrodošli u našim trgovinama, bilo kao ispomoć tijekom sezone ili kao zamjena za vrijeme korištenja godišnjih odmora.

Molimo da Vašu zamolbu pošaljete na e-mail posao@kik.hr ili se javite direktno u jednu od naših trgovina u kojoj biste željeli raditi.

Učenici

Molimo Vas da se prijavite putem e-maila posao@kik.hr ili se javite direktno u jednu od naših trgovina u kojoj biste željeli raditi. U e-mailu navedite osnovne podatke (škola, razred, smjer, kontakt broj mobitela) i trgovinu u kojoj biste željeli odraditi praksu. Naše kolegice i kolege će Vas kontaktirati i dogovoriti ostale detalje.

Molimo Vas da se prijavite putem e-maila posao@kik.hr ili se javite direktno u jednu od naših trgovina u kojoj biste željeli raditi. U e-mailu navedite osnovne podatke (učenički servis, period u kojem želite raditi, kontakt broj mobitela) i trgovinu u kojoj biste željeli raditi za vrijeme školskih praznika. Naše kolegice i kolege će Vas kontaktirati i dogovoriti ostale detalje.